Ücretsiz Seminer

29-30 Haziran 2013

TÜRDER, Sivil Toplum Kuruluşlarına yönelik olarak, Eser Premium Otel Sponsorluğunda, Büyükçekmece Eser Premium Otel’de 2 Günlük Sertifikalı Proje Döngüsü Yönetimi Semineri verdi. Seminer AB ve Proje Uzmanı Musa Karademir tarafından verildi.

 

BASIN BÜLTENİ

Tüketicinin ve Rekabetin Korunması Derneği (TÜRDER), sivil toplumun güçlenmesi ve proje yazma becerisinin gelişmesi adına STK’lar için “AB hibe projeleri ve Proje Döngüsü Yönetimi Semineri” düzenleyecektir.

Seminerin amacı, AB standartlarına uygun ve AB tarafından onay görmüş proje yazım tekniğini geliştirmektir. Ayrıca AB tarafından hibelerin (fasıllar) nasıl takip edileceği, projelerin mantıksal çerçevesi de ayrıca anlatılacaktır.

Sivil Toplum Kuruluşlarının ücretsiz olarak katılacağı semineri Avrupa Birliği Uzmanı ve Dernek Genel Koordinatörü Musa Karademir sunacaktır. Seminerde, Avrupa Birliği Mali Yardımları ile Avrupa Birliği Hibeleri anlatılacak ve Avrupa Birliği Hibeleri İçin Proje Nasıl Yazılır sunumu yapılacaktır.

Seminer, 29 Haziran 2013 Cumartesi başlayacak ve 30 Haziran 2013 Pazar günü sona erecektir. 2 tam gün sürecek seminer sonunda düzenlenecek kokteyl ile Büyükçekmece Belediye Başkanı Sayın Hasan AKGÜN’ün katılımlarıyla “Eğitim Sertifikası” verilecektir.

TÜRDER Yönetim Kurulu Adına,

Doç. Dr. C. Uğur ÖZGÖKER

Genel Başkan